Wie ben ik?

Graag wil ik me even aan je voorstellen. Ik ben Veerle, geboren en getogen in het Vlaams-Brabantse Galmaarden. Ik vatte mijn levensreis aan op 7 april 1978.


Na mijn studies ziekenhuis- en pediatrische verpleegkunde in Sint-Geertruid te Gent, startte ik mijn loopbaan als verpleegkundige in het OLV-Ziekenhuis te Aalst. Een prachtige job die ik nog steeds koester en een warm hart toedraag.

Ondertussen ben ik al 20 jaar getrouwd met Werner (mijn rust anker) en mama van 2 prachtige, ambitieuze tieners: Xander (18) en Eline (16).

Door bepaalde gebeurtenissen op mijn levenspad raakte mijn rugzak steeds voller, dit kwam tot uiting in psychosomatische klachten. Ik besefte dat ik op een keerpunt stond: of mijn rugzak ordenen en opnieuw laden of alles op zijn beloop laten gaan en niks aan mijn levensstijl veranderen.


Desondanks mijn medische achtergrond en job als verpleegkundige, werd mijn nieuwsgierigheid naar de alternatieve geneeswijze en de spirituele wereld door de jaren heen steeds meer getriggerd.

Mede door die beruchte Covid en vooral "Dankzij" mijn burn-out, heb ik mijn levensvisie en -missie kritisch kunnen observeren, om nadien de balans op te maken.

Ik besloot na 22 jaar mijn loopbaan als verpleegkundige (met pijn in het hart), te beëindigen.

Ik ging voluit voor mijn rugzak te ordenen, het overbodige los te laten ... ik zou mijn hart volgen en vertrouwen op mijn buikgevoel. Niet eenvoudig voor iemand die zekerheid en veiligheid verkiest en vooral niet simpel voor een perfectionist zoals ik!


Iedereen wordt geboren met een OPEN hart, maar meestal sluiten we ons hart, naarmate we opgroeien en volwassen worden. Het is als een muur van bescherming tegenover onze omgeving en ten opzichte van onszelf.

Het verhaal van ons leven begint elke dag opnieuw en elk einde leidt altijd tot een nieuw begin: "Het Nu!" Het is de energie en aandacht waarin en waarmee je leeft.

Ik heb heel bewust de keuze gemaakt om mijn hart te openen en opnieuw te leven .... echt te leven ... in het hier en nu.


En jij?


Voel je welkom bij Sat Nam Puur!
Opleidingen en certificaten

Ik werk als gediplomeerd en gecertificeerd masseur. De massages die ik geef zijn gericht op bewustwording en herstel van energie en balans.

Doorheen de jaren heen volgde ik tal van opleidingen en bijscholingen.

  • Ziekenhuis- en kinderverpleegkunde; Sint-Geertruid, Gent
  • Opleiding oncologische zorg borstverpleegkundige; KaHo Sint-Lieven, Gent
  • 4-jarige opleiding causale voetreflexologie; An De Mulder, Groot-Bijgaarden (nog in opleiding)
  • 1-jarige opleiding ayurvedische massage; Lies Ameeuw, School van Ayurveda, Gent
  • Hotstone massage; Wellness Academie, Drongen
  • Erkend zorgmasseur bij kanker- en pijnpatiënten; CVO Groeipunt Ninove, vzw zorgmassage
  • 2-jarige opleiding bachbloesemconsulent; De Walnoot vzw, Brasschaat. Erkend door het Dr. Edward Bach Centre Engeland.
  • Phyto therapie: Go4Balance kruidendruppels en -crèmes; Lieve Plasch, Brussel
  • Holistische voetmassage en healing chakra’s; Mintaka, Zemst
  • Reiki level 1; Veronika Reniers, Derodedraak.be, Ninove

Ik volg nog steeds opleidingen om me verder te verdiepen in de boeiende wereld van massages en kruiden.